Home » Blogs » Instructie van een kattenhengel met belletje maken

Instructie van een kattenhengel met belletje maken

Het entertainen van je kat hoeft niet duur te zijn. Met een beetje creativiteit en enkele alledaagse materialen kun je zelf leuke en stimulerende speeltjes voor je kat maken. Zelfgemaakte kattenspeeltjes zijn niet alleen kostenefficiënt, maar bieden ook de kans om oude materialen te recyclen en je eigen persoonlijke touch aan de speeltjes toe te voegen. Bekijk onze instructie van een kattenhengel met belletje maken!

Een kattenhengel met een belletje is een geweldige manier om het natuurlijke jachtinstinct van katten te stimuleren. Het geluid van het belletje bootst het geluid van een prooi na, waardoor het de aandacht van de kat trekt en hen actief betrekt bij het spel. Het zelf maken van zo’n hengel is niet alleen goedkoop, maar stelt je ook in staat om creatief te zijn en het aan te passen aan de voorkeuren van je kat.

Download ons bestand over de instructie van het maken van een kattenhengel met belletje en ervaar speelplezier met je kat!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Deze instructie is opgesteld aan de hand van onze blog over DIY kattenspeeltjes die je zelf kunt maken.

Het maken van je eigen kattenspeeltjes is leuk voor zowel kinderen als katten. Bovendien geef je je kat de mogelijkheid om te spelen, te jagen en te verkennen op manieren die haar natuurlijk gedrag stimuleren. Met deze eenvoudige doe-het-zelf ideeën kun je je kat gelukkig en gezond houden zonder veel geld uit te geven.

Kartonnen dozen kan je bijvoorbeeld omtoveren tot spannende speelplaatsen voor je kat. Daarnaast kan je zelf knuffels en speelballen maken om je kat te vermaken. Dus duik in je voorraadkast, pak wat oude spullen en begin met knutselen!

Heb je deze blog nog niet gelezen?

Kinderen die met kattenhengel met kat aan het spelen zijn.

Wil jij nog meer DIY kattenspeeltjes maken? Laat ons weten in de reacties welke instructies je nog meer wil zien!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *