Over PawSupplies

Wij zijn PawSupplies. Wij streven ernaar om voor alle huishoudens de beste tips en een gemeenschap voor honden- en kattenliefhebbers te bieden. Daarnaast drijft onze passie ons om de beste ondersteuning te bieden aan huisdierliefhebbers.

Onze overtuiging is eenvoudig: huisdieren zijn meer dan alleen huisgenoten, ze worden al snel een onmisbaar deel van ons gezin. Bij PawSupplies geloven we namelijk in het belang van het delen van tips, advies en producten die zijn afgestemd op de behoeften van huisdiereigenaren en hun geliefde huisdieren.

Of je nu een doorgewinterde dierenliefhebber bent of net begint aan de reis van het huisdierouderschap, PawSupplies staat klaar om je te ondersteunen. We zijn er trots op om een inclusieve en ondersteunende gemeenschap te bieden waar huisdierouders kunnen samenkomen om ervaringen te delen, vragen te stellen en elkaar te inspireren.

Sluit je vandaag nog aan bij de PawSupplies-familie en ontdek een wereld vol liefde, plezier en avontuur met je huisdieren aan je zijde. Want bij PawSupplies begrijpen we dat de band tussen huisdier en eigenaar een van de meest waardevolle en lonende relaties is die we kunnen hebben.

Hond en kat samen

Onze blogs

Doormiddel van onze blogs houden we jou als huisdierhouder op de hoogte van de beste tips voor het verzorgen van honden en/of katten.

Onze missie

Onze missie bestaat uit verkennen, verzorgen en verbinden. Dit is de leidraad van onze gids voor gelukkige huisdieren.

Ons team

Het toegewijde team bestaat uit gepassioneerde studenten en huisdierliefhebbers, die streven naar het creëren van een fijne ervaring.

Volg ons verhaal